Anbefalte bøker

 • Cecilie Thunem-Saanum Kurs- og foredragsholder

  Cecilie Thunem-Saanum er en av Norges ledende kurs- og foredragsholdere i kommunikasjon og tidsbruk.

 • Christine Calvert Tekstdoktor

  Christine Calvert har jobbet med tekst i over 20 år – i reklamebyrå, som journalist, i informasjonsavdeling og som seniorkonsulent. Hun driver firmaet Tekstdoktor og er studieleder på Digital markedskommunikasjon på Norges Kreative Fagskole.

 • Magnar Slåtto Konsulent / rådgiver

  Magnar Slåtto har Utdannelse fra Politihøgskolen i Oslo, og har jobbet ti år i politiet i Tromsø som etterforsker.
  Han elsker å forvalte og utvikle den menneskelige kapitalen som er det viktigste for at bedrifter skal være lønnsomme.

 • Nils M Apeland Kommunikasjonsrådgiver

  Nils M. Apeland er en erfaren og allsidig kommunikasjonsrådgiver. Han har jobbet med kommunikasjon og PR i nesten 25 år, og skiller seg ut ved å ha ett ben i akademia og ett ben i den praktiske delen av kommunikasjonsfaget.

 • Ragnhild Nilsen Kurs- og foredragsholder

  Ragnhild regnes som en av Norges dyktigste kurs- og foredragsholdere og er en ettertraktet inspirator. Hun holder kurs for store deler av norsk næringsliv og coacher flere av landets mest profilerte næringslivstopper, politikere.

 • Renate Skaue Jørgensen Kurs- og foredragsholder

  Renate brenner for arbeidsglede, engasjement og yrkesstolthet. Hun trigges av og jobber for at flere skal se at det lønner seg å legge til rette for, og å bidra til, engasjement og ansvarlighet på egen arbeidsplass. Hennes verdier er ekte, engasjert og troverdig, og hun gjør sitt aller beste for å levere god kvalitet i tråd med sine verdier.

 • Tore Grøndalen Kurs- og foredragsholder

  Tore Grøndalen har svært bred erfaring med HMS-arbeid fra ulike bransjer og arbeidsmiljøer, og er kjent for sine motiverende og involverende kurs.