Nils M ApelandKommunikasjonsrådgiver

Nils M. Apeland er en erfaren og allsidig kommunikasjonsrådgiver. Han har jobbet med kommunikasjon og PR i nesten 25 år, og skiller seg ut ved å ha ett ben i akademia og ett ben i den praktiske delen av kommunikasjonsfaget. Han skrev Norges første bok om omdømmebygging i 2007 og ble samme år tildelt PR-bransjens første hederspris i Gullkorn for sitt bidrag til kommunikasjonsfaget i Norge.

Etter utdanning innen PR i Norge og USA var Nils i 16 år partner og leder av analysegruppen i kommunikasjonsbyrået Apeland, før han i 2011 startet sitt eget firma Bedre Kommunikasjon AS. Her jobber han som rådgiver, foredragsholder og sparringpartner for ledere. Han er i tillegg assosiert partner i First House og høyskolelærer i ulike kommunikasjonsfag ved Høyskolen Kristiania i Oslo.

Gjennom sin karriere har Nils M. Apeland omfattende og variert erfaring fra mange hundre ulike oppdrag og bransjer. Han har jobbet med alt fra helse, eiendom og regionale omdømmeløft til TV-kanaler, kultur, merkevarer og dagligvarehandel.

Artikler